Attefallshus i Stockholm är inflyttningsklara

Skulle det vara skönt att slippa vänta på leverans av vitvaror och därefter elektriker för installation? Den möjligheten finns med attefallshus i Stockholm.

Eva hade länge letat efter både tomt och hus. Helst båda i kombination. Men varje gång var det något som hon inte var nöjda med. Visst kunde hon ändra på några detaljer som tapeter eller golv, men hon hade ingen lust. Hon ville bara ha ett färdigt hus där hon kunde flytta in med det samma.

Evas föräldrar hade en gård utanför Stockholm med mycket mark och det var under ett besök hos dem som de lade fram en idé. Hennes pappa hade sett att det fanns hus som kunde beställas och som sattes upp med allt man ville ha i det. Då menade han saker som kyl och frys. Vad trodde hon om att bo i ett sådant?

Perfekt attefallshus på föräldrarnas tomt i Stockholm

Pappan hade plockat fram datorn och visade hur attefallshusen såg ut. De var inte särskilt stora, man kunde välja tjugofem eller trettio kvadrat. Eva blev fascinerad av att så mycket fick plats på en så liten yta och hon älskade att det fanns ett litet loft. Ett sådant hus skulle hon få bygga på föräldrarnas mark utanför Stockholm.

Hon funderade på vilket av husen hon kunde tänka sig. När hon bestämt sig beställdes huset. Sedan var det bara att vänta på att det skulle byggas på gården. Trots att det var på föräldrarnas mark, skulle huset stå långt från deras. Hon behövde trots allt ett privatliv. Låt detta företag bygga ditt nya attefallshus: www.attefallshusstockholm.nu

29 Jul 2022