Badrumsrenovering med totalentreprenad i Bromma

Badrummet renoverar man inte ofta. Därför blir planeringen innan extra viktig. Här kommer några tips för de som står inför en badrumsrenovering i Bromma.

Ett badrum renoverar man inte särskilt ofta. Därför är det extra viktigt att det blir bra när man väl gör det. Det är också det rum i bostaden som man helst inte ska renovera själv. Detta för att inte riskera fuktskador och andra problem. Blir det fel eller om man inte följer de byggregler som finns gäller inte hemförsäkringen. Därför är det viktigt att man använder sig av våtrumscertifierade hantverkare. Eftersom det behövs flera olika slags hantverkare vid en badrumsrenovering som exempelvis plattsättare, vvs-installatör, elektriker, målare och snickare, är det smidigast att anlita ett byggföretag som erbjuder totalentreprenad för din badrumsrenovering i Bromma.

Så planerar man bäst inför badrumsrenoveringen

Innan man tar in offerter från olika byggföretag måste man ha en budget klar över hur mycket badrumsrenoveringen får kosta. Det kan vara bra att också veta vilka material man vill använda sig av och hur badrummet ska se ut. För att få inspiration kan man titta i inredningstidningar och besöka butiker med badrumsinredning. Men tänk på att man inte renoverar badrummet särskilt ofta och att man måste stå ut med färgval och material under lång tid. Rita också gärna en enkel skiss över badrummet med badkar, dusch, toalett, tvättställ etc. Då blir det enklare att beräkna materialåtgång och bedöma vad som får plats i badrummet. Det blir också enklare för byggfirman att förstå hur man vill att badrummet ska se ut. Läs mer om badrumsrenoveringen på denna hemsida: badrumsrenoveringbromma.nu

13 Apr 2022