Behöver du arbetskläder till din målerifirma?

Arbetar du med målerier i Stockholm? De flesta som arbetar med detta har sina egna overoller. Ofta är de inte snygga alls. Man ser lite ut som en lallare som kommer hem till folk och målar. Sällan skyddar de händer och fötter på sätt som man som målare kan komma att behöva. På detta områden har det hänt mycket sedan man började sy enhetliga arbetskläder inom byggbranschen. Det finns numera arbetsläder för målare som låter målaren se mer professionell ut. Det kan underlätta när man som firma är ute bland sina kunder och behöver ha enhetliga kläder. Ingen som är professionell målare ska behöva se ut som en lallare, utan vill kunna bli tagen på allvar. Är man sådan som själv tar sitt arbete på allvar vill man att andra ska göra det samma.

Man vill inte ha arbetskläder som stramar åt

>Man vill heller inte ha arbetskläder som inte tillåter en att arbeta på sätt som man behöver. Som målare rör man på sig så gott som hela tiden. Man springer dessutom både in och ut. Dels kör man ut till kunder, och har bilen full med arbetrsredskap och målarfärger, dels är man inomhus när man arbetar med inredning och snickerier. Däremellan behöver man springa ut till sin bil och hämta redskapen som man behöver. Då är det bäst med lagom varmt och lagom svalt för att man inte ska behöva koka av kroppsvärme. Som målare behöver man använda sin armar både upp och ner och åt vertikalt. Man behvöer både klättra på stegar och stå på sina knän. Det är ett mycket rörligt arbete helt enkelt, och då behöver man arbetskläder som tillåter en att röra på sig. Då går det inte att ha kläder som stramar åt.

Professionella kläder ger en professionell känsla

Man kan vilja att alla i ett hantverkarföretag har enhetliga kläder. Det ger en känsla av professionalitet och arbetsgemenskap. Det är viktigt att ha kläder som visar vilket företag som de arbetar på. Det är dessutom ett bra sätt att göra reklam för sitt företag, då andra ser att det dels finns ett företag som arbetar med de sakerna som hantverkarna är ute på plats och arbetar med, dels kan man ha kontaktuppgifter väl synliga på arbetskläderna så att alla ser det. Behöver du arbetskläder i Stockholm finns de för beställning på PSS, ett företag som arbetar med profiltryck just för arbetskläder i Stockholm. Läs mer om det här.

30 Nov 2018