Byt till ett epoxigolv

Vill du ha ett golv som är lättskött, starkt, tåligt och snyggt ska du välja ett epoxigolv. Dessutom kan du ha din egen reklam i golvet om du önskar dig det.

Ett epoxigolv består av en massa av härdplast, och den läggs ut plant över hela golvytan. Du kan få den lite knottrig eller alldeles slät, beroende på var golvet ska läggas. Det är ett golv med många fantastiska egenskaper, och du får ett repfritt golv utan skarvar. Epoxigolv passar både i butiker och lager, och även i tillverkande industrier.

Har du ett lite ojämnt betonggolv nu, kommer du att märka en otrolig skillnad när epoximassan läggs på. Det blir jämnt och fint och du kan välja färg efter behag. Om du vill ha något reklambudskap i golvet, eller pilar som visar vägen, är det lätt att beställa det också.

Epoxigolv sparar på städarbete

Ett lättstädat golv är inte bara en besparing på personalkostnader, det är också ett hygieniskt golv utan smutsiga skarvar eller fogar. Det är lätt att få rent, och eftersom ytan är hård och det inte blir repigt, kan det heller inte fastna smuts.

Ett restauranggolv eller ett kök är alltid hygieniskt med ett epoxigolv. Lägger du ut golvet över flera rum och inte har trösklar, kan du lätt köra med varuvagnar från lager till butik eller från kök till matsal. Det gör att hela företaget ser representativt och trevligt ut, och du kan ta in kunder och leverantörer överallt. Ett epoxigolv är också en mysfaktor på firman.

21 Oct 2022