Få måttanpassade köksluckor

Om man har ett kök som kanske är äldre och som inte är så stort, eller som har en ovanlig form som gör att man har stora behov av att utnyttja dolda vrår, hörn eller bygga skåp som är platsbyggda, då kan man behöva köksskåp och köksluckor som inte finns på marknaden utan som behöver måttanpassas. Då kan man behöva måttbeställa sådana köksskåp och köksluckor.

Som tur är, så finns det sådana leverantörer där man kan måttbeställa kökssluckor som passar in perfekt i det äldre köket. De tillverkar köksskåpsdörrar och köksluckor som man behöver och som är perfekta till det kök som man har i ett äldre hus.

Få måttbeställda köksluckor

Alla vill inte ha samma Ikea-kök

Visst blir det tråkigt om alla skulle ha samma Ikea-kök? Ibland vill man helt enkelt inte ha samma slags kök som alla andra. Har man då hittat ett jättefint, äldre hus, så passar det inte alla gånger att renovera köket med det slags kök som alla andra har, och som inte är anpassat till det slags kök som har mått som finns på Ikea. Då kan man behöva anpassa renoveringen till det äldre hus som man har. Det passar kanske inte att ha släta köksluckor och köksskåp, utan man kanske vill ha helt andra mått och stil på sina köksluckor.

Äldre kök byggdes direkt på plats

Många kök, till exempel från 1950-talet, är platsbyggda och har byggts direkt på väggarna. Då har de egna mått på sina kök. Många kök från den här tiden byggdes efter andra mått. Finns de då kvar kan man vilja renovera men samtidigt behålla dem i samma slags stil som de en gång byggdes i. De äldre köken byggdes dessutom för att de skulle hålla i många år. De var mer gedigna och byggdes med riktigt virke som var gjorda för att hålla, till skillnad från många kök som tillverkas idag, av spånskivor. Då kan man vilja få köksskåpsdörrar och köksluckor som är gjorda i samma gedigna virke som man tillverkade kök med förr i tiden. Fortsätter man och renoverar köken i samma gedigna stil, då vet man att köken kommer att hålla för lång tid framöver och det är många som uppskattar sådana kök och sådana hus.

Tarstrand bygger precis det man behöver

Tarstrand bygger de precis sådana köksskåp och luckor som man kan behöva till sitt kök i äldre stil med äldre mått som man kan behöva när man renovera i gammal stil.

18 Dec 2019