Fräscha upp dina väggar

Det finns olika saker du kan göra för att få lite fräschare väggar. Vissa väljer att sätta upp nya tavlor och prydnadssaker, andra väljer att måla om. Det behöver inte vara svårt att måla om.

En målning kan göra mycket för ditt hem, men inte bara för ditt hem. Även för dig. Man vill trivas där man bor, man vill ha en mysig hemmakänsla. Har man tråkiga, slitna och sjabbiga väggar kan den känslan vara längre bort. Men den går att nå. Lite färg på dina väggar gör att det känns som nytt och du får den härliga mysiga känslan ett hem kan ge. Tiden till målning kan vara svår att få, men inte ens den behöver du. Lämnar du över arbetet till målare så sköter de din målning. Allt du behöver göra är att välja färg.

Är det dyrt?

Det kan vara dyrt att använda sig av ett måleriföretag, men det går att få ner priset. När man anlitar ett måleriföretag kan man ha rätt till ROT-avdrag. Det är ett avdrag på 30% upp till 50 000 kr du kan få. Detta dras av direkt på fakturan så du behöver inte ens lägga in pengarna själv. ROT-avdraget är ett avdrag som Skatteverket betalar. Många företag har redan detta inräknat i sin offert. Kolla med just det företag du tänkt använda dig av om de har räknat in det. Företaget du anlitar bör även lämna en garanti på sitt arbete, denna kan gälla i upp till 5 år.

11 Nov 2020