Funderar du på att göra en tillbyggnad?

Ska du bygga ett garage åt din bil?  När man bygger ett garage behöver man säkrare portar än de vanliga garageportar som man annars ser på våra garage. Varför inte i så fall välja garageportar från ett företag som är experter på säkerhet? Vem kan säkerhet bättre än ett säkerhetsföretag som installerar säkerhetsdörrar, gallerdörrar och inbrottssäkra jalusier? Man vill inte ge möjligheter för inbrottstjuvar att ta sig in i sitt hus genom garaget. Ofta är det garageportarna som är husets svagaste punkt. Har man dessutom garaget som är insynsskyddat av höga häckar eller säga staket är det lätt för en inbrottstjuv att ta sig in via garageportarna. Ge dem inte den chansen, byt till säkrare garageportar!

Finns bättre isolerade gargeportar

Det finns numera garageportar som isolerar så att värmen behålls inomhus, i garaget. Det finns ett stort utbud av garageportar numera. De har olika säger och former. Det är bara att välja. Det finns garageportar med dragfjädrar, motor och manuella garageportar. Oberoende om ditt hus är av gammalt snitt, eller är ett mer modernt hus, finns det garageportar som passar för de olika stilar som krävs för att passa in i husets struktur. Har du ett gammalt garage som du hellre gör om och inreder till ett arbetsrum, eller hobbyrum, kan du behöva byta garagedörrarna till säkrare sådana. Man vill inte överraskas av inbrottstjuvar som tar sig in via garaget. Då kan du inreda både med garageport och vanlig entrédörr så att du känner dig trygg med att ingen kommer in den vägen. Det finns numera garageportar som isolerar bättre än förut. Du behöver inte längre elda för kråkorna med bättre isolerade garageportar.

Göra om garaget till ett rum

Många som bygger garage som en utbyggnad på sitt hus, ser ofta helt andra användningsområden för sin utbyggnad. Om man har ett inbyggt garage och senare gör om det till ett fritidsrum, får man ett större hus utan att behöva ansöka om bygglov. Utbyggnaden finns ju redan där. I stället kan man bygga en behändig carport till bilen, med tillhörande eluttag, ifall man behöver värma motorn innan man ger sig iväg under kalla vinterdagar.

4 Apr 2018