Golvläggare med erfarenhet i Stockholm

Det kändes viktigt att välja en erfaren golvläggare till projektet i Stockholm. Våningen hade möjligheter att återfå sin forna glans, med ett klassiskt golv.

Den vackra sekelskiftesvåningen i Stockholm hade verkligen sett bättre dagar. Visst fanns det partier som fortfarande var i mycket gott skick, men om man tog en riktigt noggrann titt på golvet i salen så lämnade det mer att önska. Det syntes att man hade haft hundar i våningen, och att det hade varit en och annan fest där deltagarna hade haft vassa klackar på.

Som ny ägare hade man därför valt att kontakta en erfaren och duktig golvläggare. En yrkesperson som skulle lägga ett klassiskt och gediget golv, så att våningen skulle återfå sin forna identitet och glans. Ett projekt som man såg fram emot med glädje och tillförsikt.

Val av golvläggare i Stockholm

Det var lätt att hitta rätt golvläggare, när man hade bestämt sig för att lägga om golvet i våningen i Stockholm. Ett par samtal med grannar hade gett tips på företag som Stockholm Golv & Måleri. Och endast ett par veckor senare var golvläggningen igång. Det sammanföll med familjens årliga skidresa och gjorde att man inte alls blev påverkade av golvläggningen.

Men när man hade frågat om firman kunde komma till fjällen och lägga om golvet i stugan där, så hade det blivit ett nej. Då hade man ändå fått lite tips på vad man ska tänka på när man ska välja en duktig golvläggare. Som att ta in en offert och titta på referensobjekt.

10 Mar 2023