Golvslipning i Stockholm — med garanti

Om dina golv inte längre är vad de har varit, kan det vara dags att anlita en firma som kan golvslipning i Stockholm. Arbetet görs med flera års garanti.

Du bor sedan länge i en vacker lägenhet. Från början har dina golv också varit vackra, men tidens tand har gjort att de inte längre skiner som tidigare. Ditt parkettgolv i fiskbensmönster har skadats av vassa klackar och solljuset har blekt golvet. Dessutom har några stavar i parketten börjat resa sig. Vätska har förmodligen spillts ut vid nattliga fester.

Du funderar på att lägga nytt golv, men det känns som en drastisk åtgärd. Låt en firma som kan golvslipning i Stockholm lämna en offert. En erfaren hantverkare kan ersätta skadade stavar i parketten med nya som tillverkas vid firmans snickeri.

Golvslipning utan damning

Du oroar dig för att du ska få slipdamm i hela lägenheten när arbetet utförs. Sådant kunde ske tidigare, men idag slipas golvet samtidigt som dammet samlas upp automatiskt. När golvet är slipat får du hjälp med ytbehandling av din parkett. Ditt golv kan lackas, oljas eller vaxas. Naturligtvis går det också att behandla golvet med lut eller bets.

Du har inte bara parkettgolv utan några rum med trägolv i massivt trä. Tror du. För att ta reda på vad som går att göra med sådana golv ska du kontakta en expert som kan golvslipning i Stockholm. Du får besök och statusen på ditt golv kartläggs. Du får en offert med förslag på åtgärder för att golven ska återställas till ursprungligt skick.

20 Sep 2022