Hantverkare lagar hus i Stockholm

Hantverkare i Stockholm jobbar inte endast med att bygga eller göra nya saker. Det finns en annan aspekt av deras jobb som är nog så viktigt. Nämligen att laga och reparera trasiga saker.

Kerstin hade köpt ett litet slitet hus för många år sen. Planen var att det skulle renoveras ett rum i taget. Märkligt nog kom det alltid något i vägen. Nu hade en del saker blivit fällor där man lätt kunde skada sig. Det gällde bland annat yttertrappan. Några brädor var murkna och skulle snart inte hålla för någon tyngd alls.

En som oroade sig för Kerstins välmående var pojkvännen. Tyvärr var han själv inte särskilt händig och var säker på att trappan inte skulle bli säkrare om han gav sig på den. Så han löste problemet på ett annat sätt.

Hantverkare hindrade benbrott i Stockholm

Pojkvännen Niklas ringde en kompis som var hantverkare i Stockholm och frågade om firman kunde rycka ut och laga trappan. Han frågade givetvis om kostnaden, vilken visade sig inte så hög.

Beställningen hos byggfirman skulle bli en tidig födelsedagspresent till Kerstin. Därför bad han dem komma när hon var på jobbet. Laga trappan gick fort och som en extra bonus hade han även beställt ett fint räcke i trä.

När Kerstin kom hem från jobbet stod en blomma med kort på den nya trappen. Direkt insåg hon vem som låg bakom överraskningen. Hon blev rörd då hon förstod att det inte bara var en trappa utan att den varma omtanken om hennes välmående var den största gåvan. Läs mer om hantverkare på denna sajt: hantverkarestockholm.biz

8 Mar 2022