Lacka inte ur vid renovering

Fräscha upp utan att renovera för en stor summa pengar, är det möjligt? Ja! Exempelvis kan man lacka om skåpsluckorna istället för att göra om allt. En omlackering lyfter hela köket.

Finns tankarna på att renovera? Tar det emot i bara tanken på att riva ut allt och leva i kaos i vad som kan bli flera veckor? Fundera över vad det är som behöver renoveras, egentligen. Ibland kan det räcka med att förändra detaljer istället för allt på en gång. Ett bra exempel på en enklare renovering är att förändra skåpsluckorna. Titta runt i köket och tänk att du byter färg på luckorna. Visst skulle det lyfta hela köket? Att fräscha upp skåpsluckor gör mer än man tror för både kök och humör. Dessutom blir det billigare än att renovera ett helt kök.

Lacka både luckor och dörrar

När man lämnar in luckorna till en lackeringsfirma ser de självklart till att göra ett bra underarbete. Allt arbete görs med yttersta perfektion för att kunderna skall bli nöjda. Vilken färg och nyans det skall vara på luckorna väljer självklart kunden själv. Kanske det är dags för en klatschig gul färg nu? Alla nyanser och färger i färgskalan finns att tillgå, så det är bara att välja det som passar bäst. När man väl börjat lacka luckor inser man hur enkelt sätt det är att fräsha upp hemmet på. Nästa gång kanske det är dags att ta garderobsdörrarna? Visst vore det snyggt att våga ta ut färgsvängarna mer där och matcha tapeterna på väggen? Läs mer om lackering av köksluckor på denna webbsida: lackaköksluckorstockholm.se

10 Feb 2021