Linjemålning piggar upp tråkiga skolgårdar

Linjemålning kan användas för att göra din tråkiga, asfalterade skolgård lite roligare. Rådgör med skolans bildlärare kring hur ni bäst utformar linjerna.

Du som sitter och stirrar på en tråkig skolgård dagarna i ända kan faktiskt göra något åt saken. I alla fall om du är skolans rektor, och har ett och annat att säga till om vad gäller skolans investeringar. Men du behöver inte gräva särskilt djupt i plånboken för att hotta upp er skolgård. Det kan faktiskt räcka med rent estetiska förbättringar.

Till exempel kan stora mängder asfalt på en skolgård ge gården ett kallt och hårt intryck. I alla fall om det är svart asfalt utan utsmyckningar. Jaha, du visste inte att det går att smycka asfaltsplaner? Det går alldeles utmärkt! På precis samma sätt som kommunen ritar alla streck i vägen som du svär över när du åker bil.

Så blir linjemålning en ny färg på bildlärarens palett

Linjemålning är ju kanske mest förknippat med de heldragna och streckade strecken på vägarna. Eller som inramning runt parkeringsplatser och liknande. Men många firmor som utför linjemålning gillar också lite roligare uppdrag än bara raka streck. Där kan du komma in och göra dagen lite gladare för både eleverna på din skola och de som utför linjemålning.

Ta ett samtal med skolans bildlärare, och se om inte han eller hon kan komma på någon konstnärlig utsmyckning av skolans gård. En sann konstnär kan arbeta i alla medier, och att twista till de vita linjerna på vägen blir en enkel match för din bildlärare. Låt detta företag hjälpa dig med målning på asfalt för bästa resultat: www.linjemålning.com

19 Jun 2022