Måla eller slipa om golv

Behöver du få tag i en duktig hantverkare som kan slipa om golv i Stockholm? Det finns ett tiotal olka hantverkare som erbjuder sina specifika tjänster när det kommer till golvslipning i Stockholm. Välj då någon som kan ta ett helhetsansvar för renoveringen av golvet i Stockholm. Det är inte sällan som man kommer på att man behöver renovera hela golvet när man ändå slipar om det. Det kan finnas skador på golvet som kan behöva repareras. Fattas det delar på golvet? Då kan man behöva lägga på en extra bit plastmatta, trädel i parketten eller lägga till en bit av trätiljan.

Kriterier på en bra och duktig hantverkare

Det kanske viktigaste kriteriet på en duktig hantverkare är att det är någon som har mycket bra referenser. Har hantverkarföretaget, eller den enskilda hantverkaren goda referenser betyder det att det är en hantverkare som arbetar bra, är servicevänlig och lyssnar på sina kunder. Det är då någon som kommer på utsatt tid, och som har förmågan att kommunicera på ett bra sätt med sina kunder. Man kan även vilja anltia en hantverkare som har bra kontakter med andra hantverkare, eller som, om det är ett helt hantverkarföretag, har anställda hantverkare. Då kan de erbjuda ett större spektrum av tjänster och ser då till att ta ett helhetsansvar för till exempel golvslipningen och kan då renovera golvet innan man slipar om det. 

Googla "slipa golv Stockholm"

Känner man inte till någon duktig hantverkare som kan slipa om golv i Stockholm kan man med fördel googla "slipa golv Stockholm" förutsatt att det är i Stockholm som du behöver golvslipningen. På så sätt får du fram några bra förslag, på alla hantverkare som arbetar med att slipa golv i Stockholm. Är det inte i Stockholm som du behöver slipa golvet i, är det bara att byta ut "Stockholm" mot den ort där du behöver golvslipningen. Sedan är det bara att ta kontakt och be om både offert och referenser. Referenserna är sedan viktiga att följa upp och kontrollera. Välj sedan den som har bäst referenser. Offerterna är mest till för att du som kund ska få en prisbild av vad det kan kosta dig att slipa om golvet. Man kan även läsa på så mycket du bara kan och hittar om den hantverkare som du funderar på att anlita. Till hjälp finns det både reco.se och yelp.se, bland mågna fler omdömessajter som ger information av avd tidigare kunder har att säga om dem. Lycka till!

slipa golv

8 Oct 2019