Maskinuthyrning i Göteborg blir lösning för mindre byggbolag

Har du ett mindre byggbolag i Göteborg som fått en stor beställning? Då kan maskinuthyrning i Göteborg bli lösningen. Hyr vad du behöver i stället för att köpa.

Har du någon gång blivit tvungen att tacka nej till ett projekt för att du helt enkelt inte hade maskiner och utrustning nog att genomföra det? Det blir något av ett moment 22 som mindre byggbolag. Utan resurser kan du inte skapa resurser – utan pengar kan du inte tjäna pengar.

Att bygga upp ett byggbolag från grunden tar mycket tid. Projekt för projekt, maskin för maskin. Du har säkert blivit tvungen att tacka nej till flera större projekt för att du inte haft maskiner till det. Vilket bör kännas väldigt surt om du har ambitioner.

Maskinuthyrning kan förändra läget för bolaget

Lösningen på problemet blir att hyra maskiner i Göteborg. Du behöver inte köpa dina maskiner och din utrustning för att ha tillgång till dem. Det räcker med att hyra, precis när du behöver dem. Du lägger helt enkelt in hyran i budgeten när du budar om att få ett projekt.

På samma sätt som du tar in extra personal när du har projekt så kan du hyra in utrustning. När projektet sedan är över lämnas allt tillbaka. Du behöver inte fundera på förvaring, värdeminskning eller att maskiner måste servas. Sådant som du måste göra om du äger maskinerna. I det här fallet kan du lämna över allt till uthyraren och du kan fokusera på själva byggandet.

11 May 2022