Stans snyggaste golv med golvslipning i Stockholm

Ingen kan neka att ett välskött trägolv är det snyggaste golvet. Slitna golv är inte lika roligt. Med golvslipning i Stockholm vinner du över grannen.

Har du under en längre tid funderat över vad som kan tänkas dölja sig under det murriga orangebrunmönstrade sjuttiotalsgolvet? Har du rentav vikt upp ett hörn och kikat? Bor du i en äldre fastighet i Stockholm är det högst troligt att det finns ett trägolv under. Gömt i årtionden men redo att visa sig igen om det bara får chansen.

Att få hjälp med golvslipning är inte något som tar speciellt lång tid. Man får börja med att göra rent golvet och kontrollera statusen. Det är högst troligt att det går att slipa om golvet. Det tar kanske en dag, beroende på hur stort golvet är och hur mycket förarbete som krävs.

Golvslipning ger fördelar

Ett trägolv – oavsett om det är fråga om plankor eller parkett – är tåligt och snyggt. Inte ett golv är exakt likt ett annat. En skicklig och van firma ser till att slipningen tar fram det bästa hos ditt golv. Därefter är det dags för någon form av ytbehandling.

Ytan i ett sovrum och ett kök behöver förstås tåla olika mycket. Det finns flera metoder att försegla golvet efter golvslipning och man kan även välja en yta med någon färgton om man så önskar. Fler lager ger bättre skydd och det kan ta några dagar innan resultatet blir tillfredsställande. Det är nästan högtidligt när allt är klart och man kan börja använda golvet igen. Läs mer om golvslipning på den här hemsidan: stockholmsgolvslipning.nu

5 May 2022