Swimming pool för varje hem och trädgård

Att ha en egen swimming pool på tomten är ett härligt nöje. Det gör varje sommardag till en ljuvlig badfest för både liten och stor som älskar att bada.

Mikael drog handen genom sitt fuktiga hår och skakade det rätt. Han och barnen hade precis kommit ut från simhallens omklädningsrum. Han tittade kärleksfullt på sina två barn, de var som två vattendjur. Hela sommaren hade de nästan varit mer i vattnet än på land när de var på semester. De hade skojat om att de nästan utvecklat gälar för att kunna andas under vatten.

Båda två hade gått i simskola och sedan crawlkurs så de var verkligen vattenvana numera. Tänk om de skulle förverkliga en dröm hemma på tomten. Han och Ida hade aldrig nämnt det högt för barnen för att slippa tjatet.

Swimming pool finns i olika storlekar

Faktum var att de hade mätt upp och sparat ihop pengar så de visste precis hur och var en swimming pool skulle placeras. De hade en överenskommelse att barnen skulle vara vattenvana innan poolen skulle byggas. Det var ingen tvekan att de var vattenvana nu. Mikael hade umgåtts med två vattenälskande vilddjur hela eftermiddagen i simhallen.

Ungarna skulle älska överraskningen när de skulle börja bygga poolen, det visste han. De hade bestämt att de skulle ha ett kupat pooltak också för att kunna förlänga säsongen ännu mer. Förhoppningsvis skulle de även kunna träna simning lite i bassängen, men de skulle mest ha riktigt roligt i plurret. Hitta mer information kring swimming pooler på denna sida: https://miamipool.se/ 

19 Feb 2023