Tapetsera med stil och med kvalitet

Att tapetsera är en konst. Och konst kräver verktyg av hög kvalitet om du vill nå bästa resultat. Oberoende av om du är amatör eller professionell tapetserare behöver du rätt verktyg.

När du ska tapetsera är det viktigt att ha rätt verktyg. För att tapeten ska sitta fint, slätt och rakt kommer du att behöva bearbeta väggytan ordentligt. För det kommer du att behöva minst lika många verktyg som för självaste uppklistringen av tapeten. Du kommer definitivt att behöva en spackel. Med den kan du skrapa bort gammal färg eller tapet. Lämnar du kvar något på väggen kommer det att synas när du sätter upp tapeten. Du kommer även att behöva täppa igen hål, spackla och sandpappra. Sen behöver du tapetverktyg som hink, tapetrulle och låda att lägga den i, vattenpass/lod, tapetkniv och sax, och en roller till limmet.

Bli mästare på att tapetsera över natt

Du kanske inte har mycket tid för att åka och handla tapetverktyg. Förenkla din vardag och köp tapetverktyg här på Tapet på nätet. Du kan smidigt och enkelt klicka hem alla verktyg du behöver. Är du nybörjare kan du där även hitta praktiska artiklar och guider om tapetsering. Leta upp videor med tips. Läs på lite och lär dig om hur du undviker vanliga misstag och får riktigt fina resultat, även om du aldrig tapetserat förut. Känner du dig fortfarande inte tillräckligt förberedd kan du alltid be en kunnig vän hjälpa dig. Att tapetsera i gott sällskap blir i alla fall mycket roligare. Lycka till med tapetseringen.

27 Jun 2021